septembrie 24, 2021

Maramures: Autoutilitara incarcata cu tigari de contrabanda, descoperita de politistii de frontiera

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus au oprit in trafic o autoutilitara, in care au fost descoperite, intr-un spatiu special amenajat, 5.640 pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de 63.800 lei.

In data 18 ianuarie, la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Viseu de Sus, judetul Maramures, s-a declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

“Astfel, in jurul orei 09.30, a fost oprit in trafic pentru control, pe D.J. 186, pe raza localitatii Salistea de Sus, jud. Maramures, o autoutilitara marca Mercedes, condusa de Ovidiu D., in varsta de 20 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit, in remorca masinii un spatiu special amenajat in care au fost observate mai multe pachete cu tigari.

Avand in vedere cele constatate, barbatul si autovehiculul in cauza au fost condusi la sediul politiei de frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.

Astfel, in spatiul special amenajat au fost descoperite 5.460 pachete cu tigari, diferite marci, de provenienta ucraineana, in valoare de 63.800 lei, marfa care a fost ridicata in vederea confiscarii”, se arata intr-un comunicat de presa.

In cauza, se fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, iar autovehiculul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, pana la finalizarea cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2