Maramures: Cadavru descoperit de un cetatean in zona Varfului Serban. Exista suspiciunea ca ar putea fi ciobanul disparut in luna iunie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un apel la 112 a scos din institutii echipajele de interventie de la IPJ Maramures si ISU Maramures. Persoana care a sunat, a anuntat ca in zona Varfului Serban exista un barbat decedat. Se presupune ca ar fi vorba despre ciobanul care a fost declarat disparut in data de 28 iunie 2019.

Oana Alexa-Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: „Persoana decedata se afla in zona Varfului Serban. Exista suspiciunea ca ar fi vorba de barbatul in varsta de 48 de ani, care a fost cautat la sfarsitul lunii iunie. Politia Maramures a preluat acest apel si ne-a cerut sprijinul pentru a merge la locul indicat, dar si pentru a putea cobora persoana decedata, zona fiind greu accesibila. La interventie au mers pompierii de la Viseu cu autospeciala 6×6.”

Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures: “In urma unui apel pe 112 care semnala ca pe un teren accidentat, din zona Bistra, se afla cadavrul unei persoane, s-a constituit o echipa operativa care se deplaseaza inspre zona indicata in vederea efectuarii cercetarilor specifice. Conform procedurii, persoana decedata va fi transportata la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei, iar politistii vor desfasura cercetari in vederea identificarii persoanei si stabilirii imprejurarilor in care a decedat.”

Echipajele de interventie nu au ajuns deocamdata la locul indicat deoarece urcarea spre Vf. Serban, la stana, dureaza aproximativ 3 ore. Mai mult, acest varf montan se afla pozitionat la granita cu Ucraina, iar altitudinea este de aproximativ 1800m.

Revenim cu detalii.
Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2