Maramures: Cainele politist Teba, impreuna cu conducatorul sau, pe podium la Campionatul de Dresaj al Cainilor de Serviciu

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Agent sef adjunct Bandy Zoltan, impreuna cu cainele politist Teba, au obtinut medalia de bronz la Campionatul de dresaj al cainilor de serviciu, organizat in aceasta saptamana de Ministerul Afacerilor Interne la Sibiu, anunta IPJ Maramures.

Competitia, organizata in parteneriat cu Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea”, a fost dedicata cuplurilor chinotehnice din toate structurile M.A.I.

Conductorii si partenerii lor s-au intrecut pentru a-si demonstra nivelul de pregatire si calitatile dobandite la urmatoarele probe: caine universal, detectare stupefiante, detectare explozivi, cautare si salvare persoane, patrulare interventie.

“Antrenamentul, pregatirea intensa si abilitatile de a face fata provocarilor competitiei au avut rezultate. Teba a raspuns cu promptitudine comenzilor conductorului sau, iar cei doi camarazi au reusit sa se claseze pe locul III si sa obtina medalia de bronz”, spun cei de la IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2