Maramures: Caraus saltat de politistii de frontiera, pe raza localitatii Sieu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Marti, 18 iulie a.c., in jurul orei 21.00, o patrula mobila din Viseu de Sus a depistat in trafic, pe raza localitatii Sieu, un autoturism marca Volkswagen, despre care, politistii de frontier aveau informatii ca transporta tigari de provenienta ucraineana.

Oamenii legii au procedat imediat la oprirea pentru control a autoturismului. La volan se afla Paul B., in varsta de 30 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.

In urma verificarilor efectuate asupra masinii, politistii de frontiera au descoperit un loc special amenajat in rezervor, unde au fost observate mai multe pachete cu tigari, fapt pentru care atat barbatul cat si masina au ajuns la sediul sectorului pentru continuarea cercetarilor.

“In spatiul special amenajat au fost descoperite 510 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 4.500 lei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

De asemenea, autoturismul folosit la activitatea infractionala a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor”, a relatat pentru ZiarMM, scms. Radu Lungu, purtator de cuvant la ITPF Sighetu Marmatiei.

 Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *