Maramures: Carausi “salvati” de raul Tisa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Scms. Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Lucratorii nostri au observat pe directia localitatii Lunca la Tisa doua persoane care transportau de la malul raului Tisa spre interiorul tarii colete voluminoase. Imediat, colegii au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza, dar in momentul in care acestea au observat echipajul politiei de frontiera, au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin.”

Deoarece carausii au incercat sa fuga, politistii de frontiera sigheteni au incercat sa-i opreasca cu focuri de arma insa acestia au reusit intr-un final sa intre in raul Tisa si sa inoate pana la malul statului vecin.

Scms. Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Pentru retinerea persoanelor, care nu s-au supus somatiilor legale prin voce, lucratorii nostri au tras doua focuri de avertisment in plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, insa nici de aceasta data cei in cauza nu s-au oprit, au sarit in apa raului Tisa si s-au intors pe teritoriul Ucrainei. Imediat, au fost informate autoritatile de frontiera ale statului vecin despre eveniment, in vederea cercetarii in comun a cazului, care ne-au informat ca au reusit sa retina persoanele in cauza, fiind vorba de doi cetateni ucraineni.”

La fata locului au fost descoperite trei colete cu tigari de provenienta ucraineana care au fost transportate la sediul sectorului unde, in urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 1.470 de pachete cu tigari in valoare totala de 17.200 lei. Acum, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si trecere frauduloasa a frontierei de stat.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2