Maramures: Ceata in Pasul Prislop! Vezi care e starea soselelor, acum

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Vizibilitate redusa de ceata, sub 150 de metri, pe DN 18 in Pasul Prislop. La aceasta ora temperaturile pe sectoarele de drumuri nationale sunt cuprinse intre -2 grade si 0 grade Celsius.

Se circula in conditii de iarna si este asigurata practicabilitatea pe drumurile nationale din judet. Carosabilul DN 1C si E 58 este curat, dar umed. Aici s-a actionat cu patru utilaje si s-au imprastiat 15 tone sare.

DN 18 in Pasul Gutai este curat si umed. Zapada framantata cu grosimea intre 0 si 1 cm, ntre km 20 si km 35. Pe acest tronson ninge. Cinci utilaje au intervenit si imprastiat 15 tone sare in Pasul Gutai. DN 18 si DN 19 la Sighetu Marmatiei sunt curate si umede. Pe DN 19, Dealul Huta Certeze s-a actionat cu doua utilaje si imprastiat 19 tone sare. La Petrova pe DN 18 carosabilul este curat si umed. S-a actionat cu un utilaj si imprastiat trei tone sare. Pe DN 17C stratul de zapada framantata are grosimea de pana la 1cm. S-a intervenit cu un utilaj si imprastiate patru tone sare. DN 18 are partea carosabila curata si umeda. La Borsa, intre km 156 si km 180 se gaseste depusa pe partea carosabila a DN 18 un strat de zapada framantata, cu grosimea de pana la 1cm, iar restul sectorului este curat si umed.

Vizibilitatea este redusa, sub 150 de metri, de ceata, intre km 156 si km 180. Pe DN 18B partea carosabila este acoperita de un strat de zapada framantata, cu grosimea de 1 cm, intre km 34 si 58, Dealul Pietris, iar in restul tronsonului este curat si umed. S-a actionat cu trei utilaje si imprastiat 37 tone sare.

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2