MARAMUREȘ – Centrele de vaccinare încep să se aglomereze (VIDEO)

Centrele de vaccinare din județul Maramureș încep să se aglomereze. Cei de la Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Județean Baia Mare spun că dacă la începutul lunii octombrie, cand a fost deschis centrul, se prezentau mai mulți cei care erau pentru doza 3, acum, de cand au fost anunțate restricții, a crescut numărul celor care vin să se vaccineze pentru prima dată.

„În ultimele zile trendul este unul crescător, vin din ce în ce mai mulți oameni la vaccinare. Probabil pe fondul restricțiilor vin mulți să se vaccineze cu doza unu. Au fost în primle săptămani mulți care au venit la doza 3, dar s-au împuținat, dar în ultimele zile, pe fondul restricțiilor, au început să vină din ce în ce mai mulți pentru prima doză. Probabil că atat nevoie de certificat verde, cat și spaima de a contracta coronavirusul sunt motive suficiente pentru ca oamenii să vrea să se vaccineze”, ne-a declarat Luca Lucian, medic coordonator la centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

De altfel, autoritățile confirmă faptul că numărul maramureșenilor care s-au prezentat pentru vaccinare a crescut, numai în ultimă săptămană fiind vaccinați aproape 13.000 de maramureșeni.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu