Maramures: Cer noros, vant si ploi prognozate pentru urmatoarele zile

PNL

Prognoza speciala pentru Maramures este valabila pentru intervalul: 11 aprilie, ora 15 – 15 aprile, ora 10.00; 11 aprilie, ora 15.00 – 12 aprilie, ora 09.00

Vremea va fi calda. Cerul va prezenta unele innorari temporare dupa-amiaza si in prima parte a noptii cand local vor cadea ploi cu caracter de aversa, insotite izolat si de descarcari electrice. Izolat, la munte, cantitatile de apa pot depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime, in scadere usoara fata de zilele precedente, vor fi cuprinse intre 16 si 21 de grade, iar cele minime intre 5 si 8 grade

12 aprilie, ora 09.00 – 13 aprilie, ora 09.00

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii relativ extinse la munte si local in rest vor cadea ploi si cu caracter de aversa, insotite izolat de descarcari electrice. Trecator in cursul noptii, pe creste se vor semnala precipitatii mixte. Izolat, in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de apa pot depasi 10…15 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 12 si 16 grade, iar cele minime intre 4 si 7 grade.

13 aprilie, ora 09.00 – 14 aprilie, ora 09.00

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Local la munte si pe arii restranse in rest vor cadea ploi si cu caracter de aversa, insotite izolat de descarcari electrice. Trecator, in cursul noptii, pe creste se vor semnala precipitatii mixte. Izolat, in zona Muntilor Apuseni, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 16 grade, iar cele minime intre 2 si 6 grade.

14 aprilie, ora 09.00 – 15 aprilie, ora 10.00

Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restranse vor cadea ploi si cu caracter de aversa. Trecator, pe creste se pot semnala precipitatii mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 16 grade C, iar cele minime intre 2 si 6 grade.

Informatii furnizate de CJSU Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1