Maramures: Cercetati pentru conducere fara permis

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Fie au incalcat norme rutiere, fie au ajuns cu autoturismul in afara partii carosabile. Este vorba despre trei barbati care au urcat ieri la volanul autoturismelor chiar daca nu detin permise de conducere. Toti sunt cercetati in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor.

Un echipaj de politie a observat pe strada Avram Iancu din Sighetu Marmatiei un autoturism care a efectuat neregulamentar manevra de depasire, incalcand marcajul longitudinal continuu ce separa sensurile de mers. A fost identificata persoana de la volan: sighetean de 38 de ani, care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe D.N. 18, din satul Berbesti, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un tanar din Calinesti. Verificarile politistilor au relevat ca acesta are dreptul de a conduce suspendat pana la data de 12.10.2019.

Si politistii din Ieud au efectuat verificari dupa ce in noaptea de 06/07 octombrie un autoturism a ajuns in poarta de acces a unei locuinte. S-a constatat ca autoturismul a fost condus de un barbat domiciliat in comuna, care nu detine permis pentru nicio categorie de autovehicule, potrivit IPJ Maramures.

In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand a fi dispuse masuri legale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2