Maramureș: Cetățenii sunt sfătuiți să transmită online sau telefonic indexul contoarelor de gaz/electricitate

PNL

Compania de distribuție a gazelor naturale și electricității Delgaz Grid tratează cu maximă responsabilitate, prudență și seriozitate situația actuală generată de coronavirus, fiind luate o serie de măsuri de protecție și siguranță atât pentru clienți, cât și pentru angajați și parteneri. În acest context, o parte a activităților companiei au fost restrînse, în special cele de teren, fără a fi afectată în vreun fel continuitatea alimentării cu energie a consumatorilor.

Astfel, în contextul limitării operațiunilor de citiri contoare din această perioadă, compania de distribuție Delgaz Grid încurajează cetățenii să folosească mijloacele de comunicare online și cele telefonice puse la dispoziție de către companiile furnizoare de energie electrică/gaze naturale cu care se află în relații contractuale.

Adițional canalelor de comunicare ale furnizorilor, compania le pune la dispoziție și o adresă de email

programari-citire@delgaz-grid.ro, respectiv numerele de telefon: 0753.312.522 sau 0753.101.977 (de luni până vineri între orele 08.00-17.00) unde pot trimite indexul contoarelor de electricitate/gaz. Aceste informații vor fi trimise furnizorilor și stau la baza emiterii facturilor.

ZiarMM.ro

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1