Maramures: Cinci incendii in numai 10 ore

In ultimele 12 de ore, pompierii maramureseni au intervenit la un numar de cinci situatii de urgenta. Astfel, joi, 2 ianuarie, in jurul orei 23.25, pompierii Detasamentului Sighetu Marmatiei au fost solicitati la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o casa situata pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

La interventie au participat doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD. Ca urmare a interventiei prompte a pompierilor militari sigheteni, a ars doar o cantitate de aproximativ 40 de kilograme de deseuri de hartie si materiale textile din interior.

In jurul orei 23.40, un echipaj de stingere al Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare a actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu semnalat la o autoutilitara aflata pe strada Paltinisului din municipiu. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor si habitaclu.

Vineri, 3 ianuarie, cu cateva minute dupa ora 4 dimineata, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD, din cadrul Garzii nr.2 de Interventie Borsa au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o casa situata pe strada Borcutului din oras. Au ars elemente de mobilier.

Tot astazi, putin dupa ora 9, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD de la Detasamentului de Pompieri “Cpt. Marchis Adrian” Baia Mare au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu declansat la o gospodarie din satul Sasar. Ca urmare a interventiei rapide a pompierilor militari baimareni, au fost afectati doar circa 15 metri patrati din acoperis.

In jurul orei 09.25, doua echipaje de stingere si unul de prim ajutor EPA SMURD de la Garda nr.2 de Interventie Bogdan Voda au actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu declansat la o gospodarie situata pe strada Principala din comuna. Au fost afectate grinzile din lemn ale acoperisului, pe o lungime totala de circa 2 metri.

Informatii furnizate de Cornel Babut, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu