Maramures: Cinci incendii in ultimele 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In ultimele 24 de ore, pompierii din cadrul ISU Maramures au intervenit pentru lichidarea a cinci incendii.

Militarii sigheteni au intervenit la Calinesti, alaturi de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum. Focul a distrus circa 2 metri liniari de scandura de brad si circa 1 metru patrat de sipca de brad.

La Barsana, pompierii sigheteni, impreuna cu pompierii voluntari, au intervenit la un incendiu izbucnit la un dapost de animale. Flacarile au distrus circa 20 metri patrati din acoperisus de lemn, 6 metri patrati de pereti si circa 15 metri patrati de placi din azbociment. De asemenea, in urma incendiului s-au degradat o usa si un geam.

Pompierii Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 2 hectare de vegetatie si 0,2 hectare de liziera. Militarii baimareni au lichidat 2 incendii. Unul de vegetatie uscata, in urma caruia au ars circa 0,5 hectare de vegetatie si un incendiu in Coltau.

La Coltau, cel mai probabil din cauza unui cos de fum au ars circa 5 metri patrati de acoperis din lemn si 2 metri patrati de tavan, tot din lemn. De asemenea, s-au degradat diverse bunuri din camera de zi.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2