Maramures: Cod galben de ninsori si viscol, de luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica, o noua atentionare Cod galben de ninsori si viscol valabila, luni, in zona montana inalta din 21 judete, precum, si o informare meteo de vreme rea ce va afecta restul teritoriului.

Potrivit meteorologilor, luni, 24 decembrie, intre orele 2 si 21, in cea mai mare parte a zonei montane, temporar va ninge, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent. Vantul va sufla tare, indeosebi in zona inalta a Carpatilor Meridionali cu rafale de peste 90…100 km/h. Ninsoarea va fi viscolita si vizibilitatea va scadea semnificativ. Ninsori in general moderate cantitativ vor fi si in Maramures si local in nordul si estul Transilvaniei.

Totodata, intre 23 decembrie, ora 14 si 25 decembrie, ora 06, vantul va continua sa prezinte intensificari la munte, temporar cu rafale de 65…70 km/h, iar pe creste va depasi 80 km/h. Din a doua parte a zilei de luni (24 decembrie) vantul se va intensifica si in zonele joase de relief, indeosebi din sud-vestul, centrul si estul tarii, cu viteze la rafala, in general de 50…55 km/h.

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1