septembrie 19, 2021

Maramures: Conferinta “Medicina de Urgenta Azi”, la a V-a editie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 30 ianuarie – 2 februarie, in Maramures se va desfasura Conferinta “Medicina de Urgenta Azi“.
Evenimentul se afla la cea de a V-a editie si este organizat prin colaborarea mai multor entitati – Asociatia “Prietenii Spitalului”, Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare, Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Gheorghe Pop de Basesti” al judetului Maramures, SMURD Maramures, Directia de Sanatate Publica Maramures, Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures si Serviciul Public Judetean Salvamont Maramures.

Conferinta va debuta in cursul zilei de joi, 30 ianuarie 2020, cu lucrari stiintifice si se va termina cu un remarcabil exercitiu de salvare, desfasurat la Firiza, incepand cu ora 15:30. Scenariul exercitiului presupune salvarea unor persoane cazute dintr-o barca in lacul de acumulare Stramtori-Firiza.

Pentru cea de a doua zi a conferintei s-au pregatit expuneri de mare interes, pentru tot ceea ce inseamna situatiile de urgenta, prezentate de cele mai de seama personalitati in domeniu.

Lucrarile Conferintei vor continua in 1 si 2 februarie 2020, fiind adresate in principal personalului medical, paramedical, pompierilor si salvamontistilor.

Conferinta “MEDICINA DE URGENTA AZI” a devenit o traditie pentru judetul Maramures. Pentru noi, schimbul de informatii si experienta constituie URGENTA!

Mai multe informatii se regasesc pe website-ul www.sptmm.ro precum si pe pagina de facebook a evenimentului Conferinta Medicina de Urgenta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2