Maramures: Contrabanda cu tigari si in ziua de Craciun

tigari contrabandaVineri dimineata, in jurul orei 6.00, in zona de frontiera, pe raza localitatii Rona de Sus,politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei au depistat abandonat un autoturism marca Citroen, inmatriculat in Scotia.

“In interiorul masinii, lucratorii nostri au descoperit 31 de baxuri cu tigari, de provenienta ucraineana, fapt pentru care s-a luat masura conducerii autoturismului la sediul sectorului, in vederea continuarii cercetarilor.

In acelasi timp, s-au dispus masuri de depistare a persoanelor implicate in activitatea infractionala, fiind anuntate despre eveniment si autoritatile de frontiera din Ucraina.

In urma inventarierii coletelor, s-a constat ca este vorba de 15.500 pachete tigari, marca Marvel, in valoare de peste 140.000 lei”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii, autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontiera, iar in continuare se efectueaza cercetari in vederea identificarii persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1