Maramures: Cozi interminabile la pasapoarte

pasapoarte maramuresNu este o noutate faptul ca in lunile de vara la Serviciul Public pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Maramures se formeaza cozi interminabile. Cine trebuie sa-si faca zilele acestea un pasaport pentru a pleca in concediu, trebuie sa treaca prin cosmarul statului la coada. La fel s-a intamplat si in aceasta dimineata, cand sute de maramureseni s-au asezat la rand dis de dimineata pentru a fi siguri ca isi vor rezolva documentele necesare.

“Am stat la rand aproape doua ore, iar numerele de ordin s-au terminat exact inainte de a intra. Acum trebuie sa revin si sa iau din nou numar si sa stau la alta coada. Este adevarat ca in aceasta perioada s-au intors in tara cei care lucreaza in strainatate si trebuie sa-si schimbe pasaportul, insa nu este normal sa stam aici ore intregi”, a declarat un baimarean pentru ZiarMM.ro.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Adrian

    In Uniunea Europeana nu ai nevoie de pasaport pentru a munci (orice operatiune care se efectua pana in 2007 doar cu pasaportul, poate fi efectuata cu buletinul romanesc).

    De unde atata agitatie? Avem asa de multi muncitori in America?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1