Maramures: Cu permisul suspendat, transporta ilegal material lemnos

Duminica, 20 octombrie, politistii din Tautii Magheraus care efectuau serviciul de patrulare pe raza de competenta, au oprit pentru control o autoutilitara care transporta material lemnos in localitatea Cicarlau.

Cu ocazia verificarii documentelor necesare transportului, politistii au constatat ca termenul de valabilitate al avizului de insotire a materialului lemnos era expirat si ca exista suspiciunea ca in autovehicul era o cantitate mai mare de material lemnos decat cea mentionata in inscrisuri, conform IPJ Maramures.

A fost solicitata prezenta specialistilor din cadrul Ocolului Silvic Tautii Magheraus, care au constat ca in autovehicul se afla cantitatea de 9 m.c. material lemnos, in aviz fiind inscrisa cantitatea de 6.0 m.c. lemn foc fag.

Intreaga cantitate de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii. Totodata verificarile politistilor au relevat ca barbatul, in varsta de 55 de ani, avea dreptul de a conduce suspendat. Acesta a fost amendat conform prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice si va fi cercetat pentru comiterea infractiunii de conducere fara permis.

ZiarMM

Foto arhiva

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1