Maramures: Cum va fi vremea in intervalul 19 martie – 1 aprilie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii estimeaza, pentru intervalul 19 martie – 1 aprilie, un regim termic in care temperaturile medii vor trece relativ rapid de la valori cu minus la cele cu plus, in timp ce precipitatiile, preponderent sub forma de ploaie, vor reveni la nivelul intregii tari dupa data de 26 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pana in data de 23 martie, temperatura aerului va fi in scadere, vremea va fi deosebit de rece, cu medii ale valorilor diurne de pana la doua grade, iar ale celor nocturne vor cobori spre -9 grade. In perioada 23-26 martie, vremea se va incalzi, iar valorile termice vor ajunge sa se situeze in jurul celor normale pentru aceasta perioada.

Se vor inregistra medii ale maximelor in jurul a 10 grade, iar minimele vor ajunge sa fie, in medie, intre -1 si zero grade. In a doua saptamana, variatiile termice vor fi nesemnificative, astfel ca aceste valori medii se vor mentine pana la sfarsitul intervalului. Intre 19 si 23 martie, temporar vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Probabilitatea de precipitatii, mai ales sub forma de ploaie, va fi in crestere dupa data de 27 martie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2