Maramures: Cum va fi vremea in perioada 13 – 26 martie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ploile vor predomina in urmatoarele doua saptamani la nivelul intregii tari si doar cu mici exceptii vor exista intervale in care valorile de temperatura vor ajunge spre 15-16 grade Celsius, pe timpul zilei, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 13 – 26 martie 2017, publicata luni, informeaza AGERPRES.

Prognoza de specialitate releva ca, in Maramures, in primele patru zile ale prognozei, regimul termic se va mentine constant si se va caracteriza prin valori medii la scara intregii regiuni de 9 — 10 grade ziua si intre—1 si un grad Celsius, noaptea.

Ulterior, o usoara incalzire a vremii va determina cresterea mediilor termice spre 14 grade la temperaturile maxime si 4 grade la temperaturile minime, pe 22 — 23 martie. In ultimele zile de prognoza, valorile termice vor scadea cu pana la 3 grade si se vor inregistra medii de 11, respectiv un grad Celsius.

Vor fi precipitatii in fiecare zi a intervalului 19 — 25 martie, iar pe 19 si 22 martie acestea se vor semnala pe arii mai extinse si pot fi moderate cantitativ. In restul intervalului, probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2