Maramures: Cum va fi vremea in perioada 23 aprilie – 6 mai

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani (23 aprilie – 6 mai) o vreme in general calda, cu valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice, releva prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, majoritatea zilelor din intervalul de referinta va fi caracterizata de o vreme cu mult mai calda decat normal pentru perioada din an, cu temperaturi maxime de 23 – 26 de grade, in medie regionala.

Valori mai coborate, dar mentinandu-se in general peste mediile climatologice, se vor inregistra in 24 si 27 aprilie si posibil in ultimele zile ale perioadei de prognoza, cand sunt estimate temperaturi diurne medii de 21 – 23 de grade. Estimarile indica un regim termic nocturn peste cel specific perioadei, cu minime in general de 9 – 11 grade.

Probabilitatea pentru ploi (in general de scurta durata, asociate instabilitatii atmosferice) va fi mai mare in intervalele 23 – 24 si 26 – 27 aprilie, dar si dupa data 2 mai, perioade cand vor fi posibile si cantitati de apa mai insemnate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1