Maramures: Cum va fi vremea in intervalul 12 – 25 februarie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Media temperaturilor maxime si minime va fi fluctuanta in urmatoarele doua saptamani (12 – 25 februarie) la nivelul intregii tari, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor pe arii relativ extinse va fi mai mare pe 13 – 15 februarie si, ulterior, dupa 17 februarie, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele zile ale intervalului de prognoza, regimul termic va fi caracterizat prin temperaturi apropiate de mediile multianuale ale perioadei, respectiv maxime diurne de 2 – 3 grade, in medie regionala. Ulterior, o usoara incalzire a vremii va determina valori mai ridicate, de 5 – 6 grade, ce se vor mentine relativ constante, in medie, pana la finalul celor doua saptamani de prognoza.

Temperaturile nocturne se vor situa, pe tot parcursul intervalului, intre -4 si -2 grade, mai scazute, spre -6 grade, doar in dimineata zilei de 16 februarie. Temporar, se vor semnala precipitatii pe tot parcursul intervalului de prognoza, iar in data de 14 februarie vor fi pe spatii extinse si mai insemnate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *