Maramures: Cum va fi vremea in perioada 13 – 26 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

canicula-soareRegimul termic prognozat de specialisti pentru urmatoarele doua saptamani va avea o evolutie pozitiva in aproape toate regiunile tarii, temperaturile devenind, in unele zile, caniculare, cu valori ce vor atinge chiar si 34 – 35 de grade Celsius in Crisana si Oltenia, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 13 – 26 iunie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, saptamana va debuta cu vreme racoroasa, media temperaturilor diurne fiind de 22 — 23 de grade. Pana vineri, 17 iunie, temperaturile vor creste accentuat si local va fi canicula. In zilele urmatoare, desi trendul general al evolutiei temperaturilor va fi de scadere usoara, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal la aceasta data.

Valori normale s-ar putea inregistra abia la sfarsitul intervalului de prognoza. Regimul termic nocturn va evolua asemanator, cu temperaturi minime destul de scazute in primele 3 zile, cand vor fi in jur de 12 grade, dar semnificativ mai ridicate intre 18 si 21 iunie, cand media lor va fi de 17 — 18 grade. Probabilitatea pentru averse va fi ridicata aproape in fiecare zi, dar acestea vor fi mai intense si pe suprafete mai mari, intre 13 si 15 iunie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *