Maramures: Cum va fi vremea in perioada 16 – 29 ianuarie

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o vreme in general rece in majoritatea regiunilor, desi dupa data de 23 ianuarie valorile termice vor ajunge chiar si la 6 grade pe timpul zilei, in timp ce ninsori slabe vor cadea atat in intervalul 16-18 ianuarie, cat si dupa 25 ianuarie, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 16 – 29 ianuarie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe durata primului interval de prognoza, vremea se va mentine rece, in special in cursul noptilor si al diminetilor, cand va fi ger. In regiune se vor inregistra, in medie regionala, valori maxime intre—5 si—2 grade si minime de la—16 la—10 grade.

Ulterior, valorile termice vor inregistra o crestere treptata, cu tendinta de apropiere de normele climatologice, cu pana la maxime intre—2 si doua grade, respectiv minime de la—8 grade la—4 grade, in medie. Precipitatiile isi vor face aparitia spre sfarsitul intervalului de referinta, dupa data de 25 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1