Maramures: Cum va fi vremea in perioada 23 octombrie – 5 noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 – 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 23 octombrie – 5 noiembrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana a intervalului de prognoza si la inceputul celei de a doua saptamani, valorile termice vor avea variatii pe intervale relativ scurte de timp si se vor situa, in medie regionala, intre 9 si 13 grade ziua si intre 4 si 8 grade noaptea.

Dupa data de 1 noiembrie, regimul termic se va mentine relativ constant, iar temperaturile vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei, astfel incat se va consemna o medie a temperaturilor maxime de 10 — 12 grade, in timp ce minimele nocturne vor fi cuprinse intre 2 si 4 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicata in cea mai mare parte a intervalului de prognoza, dar acestea se vor semnala pe arii extinse si, posibil, in cantitati mai importante, pe 23 octombrie, precum si intre 27 si 30 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2