Maramures: Cum va fi vremea in perioada 24 aprilie – 7 mai

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ultima saptamana din aprilie va aduce, in prima parte, o vreme calda cu valori termice de pana la 23 de grade Celsius in majoritatea regiunilor, insa spre finalul lunii si in prima zi din mai, regimul termic va deveni instabil, cu scaderi importante ale temperaturilor, dar si cu precipitatii consistente pe arii extinse, in special in zilele de 28 si 29 aprilie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 24 aprilie – 7 mai 2017, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va incalzi semnificativ in intervalul 24 — 27 aprilie, cand media maximelor termice va creste de la 11 la 23 de grade. In perioada 28 aprilie — 1 mai, valorile temperaturii maxime vor marca o scadere si vor oscila, in medie, intre 14 si 18 grade.

Ulterior, regimul termic diurn va fi apropiat de cel normal pentru inceputul lunii mai, cu medii ale maximelor intre 18 si 21 de grade. Temperaturile nocturne vor fi scazute in primele doua nopti, caracterizate prin medii regionale in jurul a zero grade, favorizand producerea brumei, iar incepand cu 26 aprilie si pana pe 7 mai, aceste medii se vor incadra intre 4 si 8 grade, valori apropiate de cele specifice perioadei din an.

Incepand cu 27 aprilie, ploile, mai ales averse, vor fi posibile aproape in fiecare zi, dar pe 28 si 29 aprilie ele vor fi pe arii extinse si local mai importante cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *