Maramures: Cum va fi vremea in perioada 29 mai – 11 iunie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic anuntat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul destul de cald, in unele zone cu temperaturi peste mediile climatologice ale perioadei, insa in mini-vacanta de Rusalii, intre 1 si 5 iunie, vremea va fi instabila in majoritatea regiunilor, iar episoadele de averse nu vor lipsi, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 29 mai – 11 iunie 2017, transmite AGERPRES.

In Maramures, vremea va deveni deosebit de calda la inceputul intervalului, cand temperaturile maxime vor creste de la o medie de 25 de grade, in prima zi, pana la o medie de 29 de grade in ziua de 31 mai. Dupa aceasta perioada, maximele vor marca o scadere treptata pana in data de 3 iunie, cand vor avea o medie de 22 de grade.

Pana in data de 9 iunie se va incalzi usor si treptat, iar media va ajunge la 26 de grade, apoi se va resimti o usoara scadere a valorilor termice, a caror medie va ajunge la 24 — 25 de grade, in zilele de 10 si 11 iunie. Minimele termice vor creste de la o medie de 9 grade in prima zi, pana la 14 grade in 1 iunie.

Ulterior, vor scadea pana in jur de 8 grade in diminetile de 3 si 4 iunie, pentru ca in cea de-a doua saptamana sa creasca spre 12 grade. Temporar, vor fi averse in zilele de 31 mai si 1 iunie, iar in a doua saptamana in fiecare zi, dar mai frecvente si intense in intervalele 5 — 6 iunie si 9 — 10 iunie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1