septembrie 28, 2021

Maramures: Cum va fi vremea in perioada 9 – 22 ianuarie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vremea-meteo-termometruVremea va continua sa fie geroasa in majoritatea regiunilor pe durata urmatoarelor doua saptamani, in special in Dobrogea, Oltenia, Muntenia si in zonele montane, in timp ce ninsorile vor predomina in anumite intervale dupa 11 – 12 ianuarie, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru perioada 9 – 22 ianuarie, data luni publicitatii, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi cu mult mai rece decat in mod obisnuit, iar cele mai mici valori se vor inregistra in primele 3 — 4 zile din intervalul de prognoza. In prima saptamana, in medie, maximele se vor incadra intre—11 si 1 grad, iar minimele intre—19 si—3 grade la minime.

Pe parcursul celei de-a doua saptamani, tendinta temperaturii aerului va fi, in general, stationara, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre—5 si—3 grade, iar minimele in jurul a—10 grade, in medie regionala. Vor fi precipitatii in cea mai mare parte a intervalului, cu probabilitate mai ridicata de semnalare dupa 12 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2