Maramures: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

canicula-soareMeteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani o vreme in general frumoasa, cu un regim al temperaturii aerului relativ constant, caracterizat prin medii regionale diurne situate intre 30 si 34 de grade, scrie agerpres.

In Maramures, in primele zile ale intervalului de prognoza, vremea se va mentine calduroasa, iar media temperaturilor maxime va fi de aproximativ 31 de grade. Pe data de 29 iulie va avea loc o usoara racire si valorile medii diurne vor scadea spre 28 — 29 grade, pentru ca apoi sa creasca din nou si, pana la sfarsitul celei de a doua saptamani de prognoza, sa se mentina in jurul unei medii termice de aproximativ 30 de grade.

Temperaturile minime nocturne vor creste de la 15 la 17 grade in prima parte a intervalului, apoi vor marca o scadere usoara si, in a doua saptamana de prognoza, se vor mentine la valoarea medie de 16 grade.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in perioada 27 — 29 iulie, cand ploile se vor semnala pe arii extinse si, local, vor fi insemnate cantitativ. In restul intervalului, doar pe suprafete restranse va ploua slab si trecator, cu o probabilitate mai mare intre 1 si 3 august.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1