Maramures: Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ger_mircurea_ciucEpisoadele de vreme geroasa vor continua in urmatoarele doua saptamani iar 7 ianuarie va fi o zi deosebit de rece, anunta meteorologii in prognoza valabila pentru perioada 5-18 ianuarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza Agerpres.

In Maramures, in primele zile ale intervalului, vremea se va raci accentuat, de la valori maxime de minus doua grade si minime de—7 grade la inceput, spre medii termice diurne de—10…-9 grade si valori nocturne de—17 grade Celsius (in 7 ianuarie).

Intre 8 si 11 ianuarie va avea loc o incalzire, temperatura urmand sa urce spre 3 grade ziua si zero grade noaptea, pentru ca, in intervalul 13-18 ianuarie, sa se inregistreze, in medie, valori intre un grad si 3 grade, ziua, si in jurul a—4 grade, noaptea, valori medii ce vor caracteriza o vreme usor mai calda decat in mod normal pentru a doua decada a lunii ianuarie.

La inceputul intervalului vor fi doar izolat fulguieli, dar apoi, dupa data de 9 ianuarie, vor cadea precipitatii predominant sub forma de lapovita si ninsoare in fiecare zi. Acestea vor fi mai importante cantitativ si se vor semnala pe arii extinse in intervalul 10-13 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *