Maramures: De la 1 septembrie programul de lucru cu publicul la serviciul de pasapoarte revine la normal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Programul de lucru cu publicul la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures revine la programul initial, in zile de luni, marti, miercuri si vineri, intre orele 8.30-16.30, respectiv ziua de joi, intre orele 8.30 – 18.30. Programul de lucru cu publicul la punctele de lucru mobile din municipiul Sighetu Marmatiei si orasul Borsa va ramane neschimbat, in ziua de luni, respectiv de joi, se arata intr-un comunicat al Prefecturii Maramures.

”In perioada 27 iulie – 31 august programul de lucru al serviciului a fost prelungit, prin Ordinul prefectului nr.330/2018, in intervalul orar 8.30 – 18.30. Decizia a fost luata la nivel central, avand in vedere programarile electronice realizate pe platforma nationala, respectiv pentru a oferi servicii de calitate si a evita aglomeratia la ghiseele serviciului, avand in vedere faptul ca pe perioada vacantei de vara, maramuresenii care lucreaza in strainatate au revenit acasa si au depus cereri pentru obtinerea documentelor de calatorie.

Judetul nostru a beneficiat de suplimentarea unei statii si deschiderea unui ghiseu pentru programul cu publicul. La Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Maramures au fost depuse in lunile iulie si august peste 8300 solicitari pentru obtinerea pasaportului (fata de peste 6500 cereri depuse in aceeasi perioada a anului trecut). S-au eliberat cetatenilor peste 1200 pasapoarte simple temporare si peste 5500 pasapoarte simple electronice”, a spus subprefectul Alexandru Cosma.

Va reamintim ca achitarea taxelor aferente pentru eliberarea documentului de calatorie se efectueaza la ghiseele de la finante, respectiv unitatile CEC Bank. De asemenea, programarile electronice pentru depunerea cererilor se realizeaza pe platforma nationala www.epasapoarte.ro”, se mai arata in comunicat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole