Maramureș: De la începutul pandemiei 344 de persoane au fost externate și vindecate de noul coronavirus

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De la începutul pandemiei 344 de persoane au fost externate și vindecate de noul coronavirus. Astfel, la Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 718 persoane confirmate cu noul Coronavirus, 307 persoane internate și aflate sub tratament medical, 24 persoane confirmate pozitiv și aflate în izolare la domiciliu sau în locația declarată. 344 persoane externate și vindecate, 43 persoane decedate. Se află în carantină la domiciliu sau în locația declarată 554 persoane. Toate aceste date sunt în dinamică.

20 de agenți economici verificați

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 82 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore. Au fost angrenate 77 efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice de protecție sanitară), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate în locația declarată.

În executarea misiunilor au fost utilizate 19 mijloace de mobilitate. S-au verificat peste 20 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă.

În perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional trei persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuale. Au fost aplicate, în context, sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 lei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța fizică de protecție sanitară și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1