Maramures: DJ 83 Valea Neagra-Izvoare a fost deschis. Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 18 utilaje si au imprastiat 56 tone material antiderapant, dar si 750 litri clorura de calciu. Drumul judetean 83A Mara-Runcu ramane temporar inchis. De precizat ar fi faptul ca, DJ 83 Valea Neagra-Izvoare a fost deschis circulatiei rutiere.

Dan Buca, purtator de cuvant CJSU Maramures: „Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul este umed si curat pe sectoarele de drumuri nationale, cu exceptia DN 18, in Pasul Prislop, intre km 140 si km 154 stratul de zapada framantata masoara pana la 1 cm, iar intre km 154 si km 180 pana la 2 cm. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop, intre km 160 si km 180.”

Maine, 23 ianuarie a.c., vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros si local, trecator, in cursul zilei, vor cadea precipitatii slabe mixte favorizand depunerea de polei. La munte vor predomina ninsorile. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 4 grade, iar cele minime intre -5 si -2 grade. Izolat se va semnala ceata.

Foto: Arhiva

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2