Maramureș: Doi indivizi au fost reținuți după ce au comis mai multe infracțiuni

Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 29 martie, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați de 24 respectiv 29 de ani, ambii din Strâmtura. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 27 martie, la ora 19.09, polițiștii Postului de Poliție Strâmtura au fost sesizați cu privire la faptul că cei doi bărbați, în timp ce se aflau în fața magazinelor alimentare din centrul satului Glod, prin acțiuni cu violență exercitate împotriva unui minor de 17 ani, au tulburat ordinea și liniștea publică, provocând o stare de temere mai multor tineri care se aflau la fața locului.

Pe fondul stării de temere toate persoanele prezente au parasit centrul localității, moment în care unul dintre bărbați a pornit în urmarirea și cautarea acestora cu un autoturism.

În timpul deplasării cu autoturismul a provocat un acccident rutier soldat cu pagube materiale. Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragomirești, în vederea luării unei măsuri preventive.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole