Maramures: Doua persoane retinute pentru uciderea sefului de post din Viseu de Jos

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

catuse-arest1Principalii suspecti in cazul uciderii sefului de post din localitatea Viseu de Jos au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures, au declarat sambata surse judiciare, informeaza AGERPRES.

Conform acelorasi surse, procurorii au formulat catre Tribunalul Maramures propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, urmand ca judecatorul de drepturi si libertati sa se pronunte in vederea arestarii celor doi suspecti.

In prima faza, ancheta in cazul politistului gasit decedat in biroul sau in data de 4 ianuarie, prezentand urme de injunghiere, a beneficiat de sprijinul unei echipe de specialisti din cadrul IGPR care au fost trimisi la Viseu de Jos de seful Politiei Romane.

Seful de post al Politiei din localitatea Viseu de Jos, Nistor Gheorghe, a fost gasit de unul dintre colegii sai, decedat in biroul sau. In primele momente dupa gasirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, insa arma din dotare nu a fost gasita. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul barbatului mai multe plagi intepate, semn ca a fost injunghiat.

Gheorghe Nistor, in varsta de 48 de ani, era casatorit si avea doi copii. El urma sa se pensioneze in acest an.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *