Maramures: Evenimentele de astazi din judet

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sfarsitul lunii iunie si debutul lunii  iulie, va fi marcat de o serie de evenimente ce se vor desfasura in spatiul public pe raza judetului Maramures.

In ziua de 30 iunie a.c., intre orele 17:00-19:00, Fundatia Hope and Hones For Children Baia Mare, organizeaza manifestarea promotionala „Redescoperirea orasului pe biciclete”, care consta in parcurgerea unui traseu de oras pe principalele cai de comunicatie, cu bicicleta.

In perioada 30.06-02.07.2017, zilnic intre orele 10:00-22:00, Asociatia City Makers, Baia Mare, organizeaza evenimentul promotional „Street Delivery Baia Mare”.

Astazi, 30 iunie a.c., Manastirea Barsana sarbatoreste Hramul, iar duminica,  02.06.2017 a.c., intre orele 08:00-14:00 Manastirea „Rohita” Boiereni sarbatoreste Hramul Manastirii. La aceste manifestari religioase se  preconizeaza participarea unui numar mare de credinciosi.

“Pentru ca aceste manifestari sa se desfasoare in conditii de siguranta, jandarmii vor fi prezenti in mijlocul cetatenilor prin misiuni specifice de asigurare a ordinii si linistii publice, urmarindu-se cu precadere solutionarea in mod operativ a sesizarilor primate”, a relatat cpt. Radu Vasile, de la Jandarmeria Maramures.

A.A.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2