Maramures: Fetita de 11 luni a fost gasita, de pompieri, carbonizata. Politia a deschis dosar penal

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2


Fetita de 11 luni surprinsa de flacari in interiorul locuintei din Dumbrava a fost gasita de pompieri carbonizata in proportie de 60%. Micuta a fost lasata nesupravegheata de mama care s-ar fi dus la o vecina dupa lapte. De precizat ar fi faptul ca aceasta este a doua locuinta, a familiei respective, cuprinsa de flacari si a fost ridicata cu sprijinul satenilor dupa ce si prima casa a ars din temelii in urma cu ceva timp. Pompierii spun ca incendiul ar fi izbucnit cel mai probabil de la un jar cazut din sistemul de incalzire.

Cpt. Alexa Oana Gonczi, purtator de cuvant ISU Maramures: “In momentul sosirii la locul interventiei, incendiul se manifesta generalizat. Pompierii au localizat incendiul, iar apoi patruns in interiorul casei, inundat cu fum, unde au gasit o victima, o fetita in varsta de 11 luni, pentru care din pacate nu s-a mai putut face nimic. Trupul acesteia era carbonizat in proportie de 60 %. In urma incendiului, casa a ars in proportie de 80 %. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul cazut din sistemul de incalzire.”

Dosarul de cercetare penala a fost deschis in rem.

Metes Florina, purtator de cuvant la IPJ Maramures: “In cauza a fost intocmit un dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Targu Lapus.”

Foto: ISU Maramures

Ana AVRAM

ACTUALIZARE: Pompierii nu au reusit sa scoata din casa copilul de 11 luni! Cel mai probabil va muri // Incendiu cu victima in satul Dumbrava, Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. dandanmm

    Ce ciudati sint in familia asta daca a doua oara le arde casa? Nu cumva sint dependenti de alcool?
    Sa dam vina pe un blestem cind parintii sint ciudati?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2