Maramures: Focuri de arma pentru prinderea unor contrabandisti

PNL

In data de 25 noiembrie, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei, aflat in serviciul de supraveghere a frontierei de stat, a observat un microbuz care se deplasa catre malul raului Tisa cu farurile stinse.

Imediat, si-au facut aparitia mai multe persoane care au inceput sa incarce in microbuz colete voluminoase.

La fata locului s-a deplasat o echipa de interventie care a efectuat somatiile legale prin voce si, deoarece persoanele cauza nu s-au supus, politistii de frontiera au tras 12 focuri de avertisment in plan vertical.

In urma actiunii au fost retinuti trei cetateni romani Alin M., Daniel N. si Adrian V., cu varste cuprinse intre 20 si 31 de ani, domiciliati pe raza judetului Maramures. In scurt timp, au fost anuntate si autoritatile de frontiera ale statului vecin despre caz in vederea efectuarii in comun a cercetarilor.

“La cercetarea zonei au fost descoperite 13 colete ce contineau tigari, iar in microbuz inca sase din acelasi lot. Microbuzul, tigarile precum si persoanele in cauza au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Lucratorii nostri au inventariat coletele rezultand cantitatea de 11.290 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 100.000 lei. Cei trei maramureseni sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii”, a precizat Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Totodata, autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1