Maramures: Focuri de arma trase pentru prinderea unor contrabandisti de tigari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

focuri-de-arma-pistol-tragereIn data de 8 noiembrie, la nivelul sectorului PF Sarasau a fost declansata o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari de provenienta ucraineana, in zona de responsabilitate.

Pe timpul actiunii, un echipaj al politiei de frontiera aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat in jurul orei 19.00, pe raza localitatii Campulung la Tisa, judetul Maramures, trei persoane care transportau de la frontiera de stat catre interior colete voluminoase.

„Politistii de frontiera au actionat pentru retinerea persoanelor in cauza efectuand somatiile legale prin voce moment in care barbatii au fugit in directii diferite abandonand coletele cu tigari.

Astfel, politistii de frontiera au folosit armamentul din dotare fiind trase doua focuri de avertisment in plan vertical. In urma actiunii cei trei barbati au fost retinuti, iar la cercetarea terenului, lucratorii nostri au descoperit 9 colete care contineau tigari”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

Persoanele in cauza impreuna cu tigarile au fost duse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

Acestea au fost identificate ca fiind cetateni ucraineni, cu varste cuprinse intre 20 si 26 de ani.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 4.590 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 40.500 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Cei trei cetateni ucraineni sunt cercetati de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat, iar la final urmand a se lua masurile legale ce se impun.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2