Maramures: Focuri de arma trase pentru prinderea unor contrabandisti

Reclame home 1
Reclame home 1

tigari contrabandaIn data de 22 iunie, in jurul orei 09.00, o patrula a politiei de frontiera din cadrul sectorului PF Valea Viseului, aflata in exercitarea atributiilor de serviciu, a observat la aproximativ 500 m de linia de frontiera mai multe persoane care transportau catre interiorul tarii colete voluminoase.

Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a barbatilor si deoarece acestia nu s-au supus au fost trase doua focuri de avertisment in plan vertical, conform procedurilor legale in vigoare.

„Persoanele in cauza au abandonat coletele dispersandu-se in directii diferite, profitand de terenul accidentat. In zona au fost descoperite 19 baxuri care contineau cantitatea de 9.300 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de 83.300 lei, cantitate ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

In continuarea cercetarilor efectuate de catre lucratorii nostri a fost identificata o persoana implicata in activitatea infractionala, Gheorghe C., de 40 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures”, a spus Radu Lungu, purtatorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmatiei.

In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda si trecere ilegala a frontierei de stat iar cercetarile sunt continuate in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole