Maramures: Hoti din magazine, prinsi de politisti

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Politistii de investigatii criminale si cei de ordine publica din Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Borsa au identificat patru persoane banuite de comiterea unor furturi comise pe raza celor trei localitati.

In Baia Mare, o tanara de 19 ani a sustras de pe rafturile unui magazin, bunuri in valoare de aproximativ 90 de lei. Tanara a fost retinuta de agentul de paza si a fost identificata de politisti care au recuperat prejudiciul.

La Sighetu Marmatiei, un tanar de 19 ani a sustras mai multe unelte electrice in valoare de 2500 de lei, in dauna unei societati comerciale din municipiu. Acelasi tanar este cercetat, impreuna cu un minor de 16 ani, si pentru comiterea altor furturi din doua garaje situate pe strada Unirii din aceeasi localitate. Politistii continua cercetarile fata de acestia in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

La Borsa, un barbat in varsta de 54 de ani, a sustras ieri mai multe bunuri dintr-un magazin situat pe strada Libertatii. Bunurile in valoare de aproximativ 240 de lei au fost recuperate de politisti si restituite reprezentantilor societatii comerciale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2