Maramures: Iarna blanda si in urmatoarele zile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

maramures peisajUrmatoarele doua saptamani se vor afla sub un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime incadrate intre 5 si 9 grade Celsius, in timp ce precipitatiile, in general mixte, dar si sub forma de ploaie, isi vor face aparitia dupa jumatatea acestei luni, iar la munte va ninge, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila pentru perioada 7 – 20 decembrie 2015, informeaza Agerpres.

In Maramures, in cea mai mare parte a intervalului de prognoza, se vor inregistra medii regionale ale maximelor termice de 4 — 7 grade, valori ce caracterizeaza o vreme usor mai calda decat normal pentru luna decembrie.

Temperaturi diurne mai coborate vor fi posibile in perioada 11 — 13 decembrie, dar si in a doua saptamana, cand sunt estimate valori intre doua si 4 grade, mediat pe regiune. Mediile minimelor vor fi in general in jurul a zero grade, cu exceptia intervalului 12-16 decembrie cand vor predomina valorile negative, intre—4 si minus doua grade, de altfel normale pentru data calendaristica.

In intervalul 9 — 10 decembrie vor fi precipitatii slabe, predominant ploi, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste din nou dupa data de 15 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *