Maramureș: În ultimele 24 de ore, au fost verificate peste 1.000 persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat, 52 de misiuni.

Cele 69 de efective angrenate au acționat pentru paza locațiilor de carantinare, verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea respectării de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate a interdicțiilor impuse prin legislația în vigoare.

Au fost verificate peste 1.000 persoane cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu. Au fost utilizate 17 mijloace de mobilitate pentru executarea misiunilor. S-a procedat la verificarea respectării măsurilor stabilite în perioada de alertă de către 13 agenți economici.

Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 44 de maramureșeni, din care 40 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu.

Dan Bucă, purtător de cuvânt CJSU Maramureș: ”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1