Maramures: Inca doua persoane au fost retinute de politisti pentru acte savarsite cu violenta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Combaterea infractiunilor comise cu violenta este o prioritate profesionala a politistilor maramureseni. In scopul cresterii gradului de siguranta al cetatenilor, prin dispunerea de catre organele judiciare a unor masuri preventive privative sau restrictive de libertate, se impiedica sustragerea persoanelor banuite de comiterea faptei de la urmarirea penala si se previne comiterea altei infractiuni.

Dupa ce barbatul in varsta de 31 de ani  din Baia Mare, retinut de politisti pentru lovirea cu un cutit a unei persoane intr-un local public din municipiu, a fost prezentat instantei si aceasta a dispus arestarea lui preventiva pentru 30 de zile, impotriva altor doua persoane s-a dispus masura preventiva a retinerii pentru fapte comise cu violenta.

Este vorba despre un barbat de 46 de ani din comuna Calinesti care a fost identificat de politisti la scurt timp dupa ce a comis o talharie asupra unei femei din Ocna Sugatag si despre un tanar de 20 de ani, cercetat pentru talharie, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Acesta, in urma unei coliziuni minore in trafic, a exercitat acte de agresiune asupra celuilalt sofer si asupra masinii acestuia si l-a deposedat prin violenta de o suma de bani. Partea vatamata, un barbat in varsta de 34 de ani, a sesizat politia.

Ambii vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

„Pentru a nu deveni victime ale infractiunilor cu violenta politia va recomanda sa evitati persoanele in stare de ebrietate, sa evitati consumul de bauturi alcoolice in exces care poate avea drept efect diminuarea considerabila a capacitatii de reactie, sa nu va implicati in dispute cu persoane pe care nu le cunoasteti si care ar putea degenera in confruntari violente.

Nu protejati infractorii prin tacere si indiferenta. Nu incercati sa va faceti dreptate singuri. Politia se afla in slujba comunitatii si este institutia abilitata pentru rezolvarea conflictelor care au ca efect incalcarea legii”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2