Maramureș: Încă o persoană a solicitat intrarea în carantină instituționalizată

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, în sistem integrat 36 de misiuni.

Cele 72 de efective au procedat la menținerea ordinii și siguranței publice, la verificarea persoanelor aflate în evidențe cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu, la paza locațiilor de carantinare, la verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate. În executarea misiunilor au fost utilizate 14 mijloace de mobilitate. Au fost verificați peste 1,850 de cetățeni cu privire la respectarea măsurii de izolare la domiciliu.

În cadrul misiunilor, echipajele mixte au explicat cetățenolor prevederile legale care au fost stabilite prin ordine comune și care trebuie respectate în această perioadă. Prin punctele de trecere a frontierei de stat au sosit în țară 146 de maramureșeni care au intrat în autoizolare la domiciliu. De asemenea, o altă persoană a solicitat și s-a aprobat intrarea în carantină instituționalizată.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, precizează CJSU Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1