Maramures: Incendii pe banda rulanta in ultimele 24 de ore

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieri primaria baia mareIn ultimele 24 de ore, pompierii militari maramureseni au intervenit la 5 situatii de urgenta, anunta ISU Maramures. Seria interventiilor a inceput cu un incendiu izbucnit la o afumatorie de pe strada Zefirului din municipiul Baia Mare. Incendiul in urma caruia au ars 3 metri patrati de perete din lemn si circa 10 kg de preparate din carne a fost lichidat de catre pompierii Detasamentului ”Capitan Marchis Adrian”.

Spre seara, pompierii sigheteni au lichidat doua incendii izbucnite la cosuri de fum in municipiul Sighetu Marmatiei. Datorita promptitudinii militarilor, flacarile au ars in ambele cazuri doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Tot aseara, pompierii baimareni au lichidat doua incendii izbucnite la tomberoane de gunoi in Baia Mare si Baia Sprie. In primul caz au ars circa 500 kg de de deseuri menajere, iar in al doilea circa 800 de kg. Ultima interventie a fost a pompierilor baimareni care au lichidat un incendiu izbucnit la o hala de productie de peleti de pe strada Sudului.

Flacarile au mistuit circa 200 de metri patrati de acoperis din lemn invelit cu tabla, 200 de metri patrati de perete izolat cu polistiren si s-au degradat 4 utilaje de productie peleti.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2