Maramures: Incep inscrierile la scolile militare de subofiteri jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Jandarmeria Maramures continua campania de promovare a profesiei militare si de recrutare a candidatilor pentru institutiile militare de invatamant. Campania se adreseaza tinerilor absolventi de liceu si vizeaza cresterea interesului acestora pentru o cariera militara.

In acest scop, personalul din cadrul Serviciului Resurse Umane, continua desfasurarea activitatilor specifice, sunt distribuite tinerilor pliante cu institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si sunt prezentate diverse alte materiale care sa stimuleze interesul acestora fata de oferta educationala.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant Jandarmeria Maramures: “Inspectoratul de Jandarmi Judetean Maramures recruteaza candidati pentru concursul de admitere, organizat de institutiile de invatamant care pregatesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea de admitere ianuarie 2020. In acest sens, la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani, la invatamant – zi, pentru sesiunea ianuarie 2020, aloca 190 locuri. Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni, tot invatamant de zi si tot pentru sesiunea ianuarie 2020, aloca 170 locuri”.

Depunerea cererilor si dosarelor de recrutare

Cererile de participare/fisele tip de inscriere pentru admiterea la scolile postliceale ale M.A.I., (Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani si Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni) vor fi depuse pana la data de 15 noiembrie 2019.

Dosarele de recrutare ale candidatilor la scolile postliceale ale M.A.I. (Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani si Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni) se depun la sediul I.J.J. Maramures pana la data de 02 decembrie 2019.

Relatii suplimentare se pot obtine de pe site-urile institutiilor de invatamant si la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures, Baia Mare, Bdul Unirii nr. 34, sau la telefon 0262/277779, interior 24557 sau 24535.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole