Maramures: “Indeletniciri” infractionale de la o varsta frageda

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

furt hotInvestigatiile efectuate de politisti cu privire la doua furturi din locuinte si un furt din autoturism au dus la identificarea persoanelor banuite de comiterea faptelor, informeaza IPJ Maramures.

In 20 noiembrie, politistii din Barsana s-au sesizat din oficiu ca un minor in varsta de 14 ani, din localitate, folosind chei potrivite, a patruns in mod repetat intr-o locuinta de unde a sustras diferite sume de bani, cauzand un prejudiciu in valoare de 850 de lei.

Tot vineri, 20 noiembrie, politistii din Borsa au identificat un minor de 15 ani, din aceeasi localitate, banuit de comiterea unui furt din locuinta. Din investigatii a reiesit ca acesta ar fi patruns prin efractie intr-o casa nelocuita de pe strada Papadiei de unde a sustras produse electronice.

Alti trei minori, din Sighetu Marmatiei, sunt cercetati de politisti pentru comiterea unui furt din autoturism. Acestia, in varsta de 12, 13 si 15 ani sunt banuiti ca duminica, 22 noiembrie, au sustras un telefon mobil in valoare de 200 de euro dintr-un autoturism parcat pe strada George Cosbuc din municipiu.

In toate cazurile politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *