Maramures: Infractiuni rutiere, permise suspendate, viteza si amenzi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Numai in 12 mai, in cadrul unor activitati punctuale desfasurate in baza unui plan national de actiune, 175 de politisti de ordine publica, politie rutiera, investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale, arme, explozivi si substante periculoase si luptatori de interventii si actiuni speciale, au fost angrenati in actiuni preventiv-reactive pe raza localitatilor urbane si rurale, aplicand peste 200 de sanctiuni contraventionale.

Politistii de ordine publica au intervenit la toate solicitarile si au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de peste 15.000 de lei, cele mai multe pentru incalcari ale normelor de convietuire sociala.

In cadrul actiunilor derulate de politistii rutieri au fost intocmite 4 dosare penale si au fost aplicate 177 de sanctiuni contraventionale. Soferii care au crezut ca vor ajunge mai repede la destinatie daca apasa mai tare pedala de acceleratie si cei care au pus in pericol siguranta pietonilor au fost sanctionati cu amenzi de aproximativ 47 000 de lei.

De asemenea, sapte conducatori auto si-au pierdut dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice iar alti cinci au ramas  fara certificatele de inmatriculare ale autoturismelor.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2