Maramures: Inselaciune “dejucata” de un taximetrist de buna credinta

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

bani leiLa data de 9 martie, politia a fost sesizata de un taximetrist ca a fost contactat de o femeie care, contra cost, i-a solicitat sa se deplaseze in localitatea Coas, unde o alta persoana ii va inmana o suma de bani pe care sa o depuna intr-un cont.

Taximetristul a dat curs solicitarii si, in timp ce se intorcea cu banii spre Baia Mare, si-a dat seama ca poate fi vorba despre o inselaciune si a anuntat politia. El a fost indrumat sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie pentru clarificarea situatiei.

“Din primele verificari efectuate, politistii au stabilit ca femeia din Coas a fost sunata anterior de o persoana care a pretins ca este medic si ca urmeaza sa o opereze pe fiica ei care a avut un accident de circulatie. Aceasta i-a spus ca interventia chirurgicala se va face contra-cost astfel ca trebuie sa depuna intr-un cont 13 900 de lei.

Banii au fost restituiti victimei, iar politistii continua activitatile de cercetare si investigare in vederea identificarii si tragerii la raspundere a autorilor”, se arata in buletinul informativ al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1