Maramures: Locuintele, cele mai vizate pentru furturi

In primele sase luni ale anului 2018, infractiunile contra patrimoniului se afla pe un trend descendent pentru al patrulea an consecutiv in Maramures, in primul semestru al acestui an fiind sesizate cu 4.5% mai putine decat in 2017. Dintre acestea, furturile, care reprezinta 62%  din totalul infractiunilor de acest gen, s-au redus cu 4.5%.

Cele mai multe furturi sesizate au fost cele din locuinte (292 de fapte), din societati comerciale (161 de fapte), din buzunare, posete, genti (117 fapte) si din autovehicule (111 fapte).

“Se remarca totusi o crestere a talhariilor (+12 fapte), majoritatea in municipiul Baia Mare, pentru informarea populatiei fiind derulate activitati preventive in acest domeniu.

Sprijinului acordat structurilor operative de catre cei 9 caini de serviciu care incadreaza Grupa canina a IPJ Maramures, a dus la identificarea autorilor mai multor infractiuni de furt, talharie, lovire si alte violente, la recuperarea unor bunuri sustrase de infractori si la depistarea unor substante interzise”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Infractionalitatea stradala a scazut cu 13%.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1